Zona Clients
 
Usuari
Password
Accedir
Alta Particular


EMPRESA
Tot Motor és una empresa creada l’any 2000 amb un gran esperit emprenedor, il·lusió per la feina ben feta, i que es dedica a donar serveis publicitaris a les empreses del sector del motor i de serveis, així com en el seu entorn d’influència a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Anoia, Baix Llobregat, Tarragonès, Alt Camp i Baix Camp.
Ara, mitjançant les noves tecnologies, volem arribar a més públic que vulgui conèixer el que fem i el que els podem oferir.

SERVEIS
Possibilitat d’anunciar la imatge, productes i serveis que ofereix la seva empresa amb una notorietat en la seva zona d’influència i amb amplis impactes amb 17.000 exemplars a totes les zones d’influència on s’està distribuint la nostra publicació actualment, i permetent-li aconseguir una major penetració al mercat.
Amb aquesta nova aposta per les noves tecnologies volem, no tant sols arribar on arriba la nostra publicació en paper, si no trencar aquesta barrera física i poder ampliar fronteres.
I ara la nova versió de la revista Tot Motor, des de la comoditat de casa teva, des de la teva oficina, o des de qualsevol lloc on tinguis internet (portàtil, punts d’accès a internet, cafès internet, etc.) Revista virtual informa't com poder rebre-la cada mes.

PACKS ANUNCIS CLIENTS
Els primers dos mesos de franc (inicialment) a tots els nostres clients actuals i després els packs seran els següents:

- 25 vehicles
- 50 vehicles
- 100 vehicles

Aquests packs poden combinar-se entre si, de manera que podem fer packs de 125, 150, 175, 200, 300, etc.

PER A MÉS INFORMACIÓ:
Tot Motor
Mobil: 686 099 536
E-mail: info@totmotor.com
Dep. Comercial: Carol Damas
Mòbil: 661 363 204
E-mail: carol@totmotor.com

AUTOCAM 4X4
Edition Cars
Daytona
AUTOMÒBILS AUTOCAM